VILLANYSZÁMLA



Íme, egy villanyszámla részletei, amivel sokkolják a jó népet, gondolom, nem csak engem..

Átviteli-Renszerátirányítási díj 383.- Ft
Rendszerszintű szolgáltatási díj 297.- Ft
Elosztói forgalmi díj 3409.- Ft
Elosztói veszteség díj 1034.- Ft
Menetrend kiegyensúlyozási díj 192.- Ft

Renszerhasználati díjak összesen: 5275.- Ft

Rossz a számla, a levegő vételt még nem számolták fel... nem értem az egészet, úgy ahogy van, szavanként sem. A fogyasztásunkon felül (!) ezek a vacakok plusz 1/3-át teszik ki a valós fogyasztásnak. Emeljék azt a ... áram díjat, és ne bolondítsanak mindenféle idióta kitalációkkal. Ember nincs, aki eligazodik már a számlákon, komolyan mondom. Nincs elég bajunk? Minek sokkolni még külön?? Felháborító.

6 megjegyzés:

dédike írta...

Delelőtt azt magyarázta, hogy a szállítás drága.
Én fizettem a vonal kiépitést, nem is volt kevés a hozzájárulás, a beköttetést külön, akkor az én vezetékemen mi kerül neki sokba.
Szerintem neki kéne fizetni, hogy a kiépített vezetékemet használja.

semilin írta...

Ne bosszankodj ezen Gyöngyöm! Eddig is rajta volt ekkora plusz, csak nem részletezték. Egy jogszabály kötelezi őket arra, hogy részletezzék! A törvényalkotásunk idióta!
Amúgy én is felkaptam a vizet, mikor először megláttam. Legjobban a "Menetrend kiegyensúlyozási díj" tetszik! Hát hol vagyok én? Vonaton?;))))

Unknown írta...

Az ember ki van szogáltatva a szolgáltatóknak. :(

Gyöngyi írta...

Dédike, jó az ötlet, nekik kéne fizetni:)
Emili, igen, fel vagyunk ültetve rendesen:)
Nóri, ez van, le kell nyelni a békát..

Névtelen írta...

Sziasztok, ezt már én is szóvá tettem, felhívtam a szolgáltatót, akinek erre az volt a válasza, hogy ez a sok kis dolog olyan, mint a kenyér összetevői, a liszt, élesztő stb..., fogjam így fel, a fogyasztásomnak az összetevői a tényleges fogyasztáson felül a rendszerhasználati díjak, csakhogy megmagyarázhassák, miért is fizettetnek dupla árat. Valóban felháborító! Amit viszont megtapasztaltam, az az, hogy amikor felhívod őket reklamálni, vagy legalábbis megkérdezni, hogy mik ezek a dolgok, akkor megmagyarázni azt kiválóan tudnak, mindent.Nevetséges!

Gyöngyi írta...

Miért nem tudok nevetni???