Tegnap édesre vágytam, nem sütire, nem csak csokira, valami másra. Elkezdtem keresgélni, mi is lenne az, ami segíthetne?
A hűtőben találtam némi marcipán masszát, ez végre segített eldönteni a kérdést.
Kisebb golyókat formáztam belőle, fogvájókra tűzdelve olvasztott csokiban és kristálycukorban megforgattam (Hogy ropogós is legyen!). Végül a pálcikákat – jobb híján – szivacsokba tűzködve két ablak közé tettem, míg a csokimáz megdermedt.
Gyorsan elkészült, és FINOM lett!
Legközelebb, pirítok hozzá – bele - amerikai mogyorót is, sőt, a kamrában van még rumos meggy is, azzal se lehet rossz!
Kivételesen nem írok részletes receptet mennyiségekkel, csak megközelítőleg: Kb. 15 dkg marcipánmassza, 5 dkg étcsokoládé mikróban felolvasztva, és X szem kristálycukor kellett hozzá:)
1 megjegyzés:
Nagyon klassz és hamar megvan!
Megjegyzés küldése