MEGBOLONDULTAK A TV-NÉL?

Húsvéti készülődés, tojásfestés oktatás  JÚLIUSBAN a Duna tv-n, vizilabda az m1-en, 2-őn (ugyanaz a meccs, nehogy belezavarodjunk). Hol vannak a hírek?

Hosszú évek óta nem rádiót hallgatok reggelenként, hanem a tv-t kapcsolom be háttérként, innen hallgatom - nézem a napi információkat. Pld. mit vegyek fel? milyen idő lesz? Merre ne induljak, vagy mi történt az országban, a nagyvilágban.

Esküszöm, szeretem Kemény Dénes csapatát, (az orvosukat különösen, hiszen többször is sikeresen műtött), a fiúk remekül játszanak és esztétikai élményt is nyújtanak:)! De! hol vannak a híreim? az érdekes riportok, beszélgetések, politikusok faggatása mit miért, merre, meddig? Sehol.

Az nem jutott senkinek eszébe, hogy esetleg az m1-en hagyja a Napkeltét tovább élni, az m2-re tegye a világbajnokságot? Csendesen megjegyzem, van még legalább 10 sport csatorna (Eurosport, Sport1, Sport2, Sportklub  ezeket mondom csak, amiket én nézek), azokon nyugodtan lehet nézni a közvetítéseket. (már ha nem televíziós vásárlást adnak, mint épp most is az egyiken, a vizilabda helyett....)

Kíváncsi lennék, a Tv főintendása mit szólna hozzá, ha a kedves felesége 2 fogásos ebédet készítene neki, mondjuk spenótot valamint spenótot. Lehet választani. Esetleg pár tavalyi húsvéti tojást is kaphat mellé a kedvenc vörösboros marhapötköltje helyett. Gondolom nem örülne neki, és nem kérne még egy adag spenótot...




4 megjegyzés:

Anikó írta...

Ha még csak ez lenne a baj az m1 és m2-vel, bár ez is elég, de nagyon nagy gáz van ott, meg alakul a Duna tv-nél is, félelmetes hova jutnak a dolgok, egyenesen nézhetetlenek, és hol közszolgálatiak?????
Azt hiszem mezei pénzmosoda mindhárom tv:-((((((

Váczi Laca írta...

Bár nem tisztem védeni a királyi televiziót, de azért van ez így, mert akinek nincs kábel tv-je és istentől is eldugott helyen lakik az is nézhesse az M1 műsorán a vizilabdát. Az M2 kettőt nem láthatja, mert az csak műholdon van. A külföldi magyarok pedig a hazai tv-t nrm látjhák(M1) csak az M2-őt műholdról.lásd ErdélySzlovákia,Dél-vidék ! Tehát túl a szeretem nem szeretem kérdésen, azt remélve világbajnok lesz a magyar- hát közvetítették Neked, nekem, és az Európában élő magyaroknak..egyszerre..

Gyöngyi írta...

Laca köszönöm, így visszavonom a reklamációmat, bár sajna, hiába szurkoltunk világszerete, talán legközelebb!

Váczi Laca írta...

Igy van Gyöngyöm! ...Örömmel látom hogy aktívan éled az életed és még ilyenekre is oda tudsz figyelni!