ÁTVERÉS



Olyan gyermeteg dolog, ennyire naívnak nézni az embereket. Most finoman fogalmaztam. Egy újabb levél, ma kaptam, el nem tudom képzelni, hogy ezt bárki kitöltené, és visszaküldené!
Az e-mailban történő jelszókérés egyébként is lehetetlen, arról nem beszélve, hogy egyetlen helyesen leírt mondat sincs a levélben...
Ám azért arra kíváncsi lennék, hogy a címekhez valyon hogyan juthatott hozzá a T-ONLINE.HU WEBMAIL [supportsweb@zbavitu.net]

"Webmail T-online.hu Tisztelt Ügyfelünk!

Hogy fejezze be a Webmail T-online.hu webes e-mail fiókját, véleményét e-mail regisztrációk azonnal válaszoljon erre az üzenetre származik Webmail T-online.hu ügyfélszolgálati támogató csoport, T-online.hu Webmail üzenetközpont az összes elektronikus levél számla bemutatása.

Jelenleg fejlesztése adatbázisunkban és e-mail fiók Center vagyunk törli az összes fel nem használt e-mail fiókok Webmail T-online.hu, hogy több helyet az új számlákat. megelőzéséről fiókját a bezárástól, akkor frissíteni alatt azt mondani, hogy tudni fogja, hogy ez a jelenlegi szabályozás figyelembe.


Igazolja személyazonosságát alatt.
Személyes adatok: -
• E-mail Felhasználói név :..........................
• Jelszó :.................................
• Születési idő :............................
• Ország :..................................


Elnézést kérünk a kellemetlenségért minden T-online.hu s amint a levél, hogy Webmail korszerűsítése fog teljesíteni, ez lesz több az általános és fokozott.


Várnak el a választ.


Köszönjük, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy Önt.
Üdvözlettel,
T-online.hu Webmail szolgáltatás."




2 megjegyzés:

Unknown írta...

Én az ilyennek sose dőlök be.

Gyöngyi írta...

Nóri, nagyon helyes!