TORKOS CSÜTÖRTÖK

Idén, 2010-ben is lesz Torkos Csütörtök!

A 2006 óta minden évben megrendezett, évről évre egyre nagyobb sikert arató Torkos Csütörtök az idén is megrendezésre kerül.

Az idei Torkos Csütörtök nap: 2010. február 18.

A Torkos Csütörtök napján a felhíváshoz csatlakozó éttermek azt vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.
A csatlakozás feltételei a tavalyi évhez viszonyítva nem sokat változtak, azaz a hivatalosan csatlakozott éttermek az alábbiakat vállalják:

A csatlakozás feltételei a tavalyi évhez viszonyítva nem sokat változtak, azaz a hivatalosan csatlakozott éttermek az alábbiakat vállalják:
• 50% kedvezmény az étel- és italfogyasztásból, a számla végösszegéből 2010. február 18-án egész nap, a teljes nyitva tartási időben
• Az ’a la carte’ kínálatból (a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt ’a la carte’ étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása).
• Készpénzes és bankkártyás (amennyiben lehetőség van rá az év többi időszakában is) fizetési mód elfogadása.
• Külön erre az alkalomra készített úgynevezett „Torkos Csütörtök”, azaz szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet.
• A Torkos Csütörtök kedvezmény csak helyben fogyasztásra vonatkozik. (Elvitel esetén az éttermeknek nem kell kedvezményt adniuk.)


Hol van még szabad asztal? Online foglalás, összes étterem listája!


Hogy mi is az a "torkos csütörtök", részeletesebben: Itt olvashatsz..

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

miert ne:)