MOSOLYOGJATOK!Úgy tűnik, mostanában csupa elismerésben van részem, és nem akarok álszent lenni - átkozottul jól esik:)

A mosolyról (még most is mosolygok a díj miatt), ez jutott eszembe:

A cselekedetek hangosabban beszélnek a szavaknál, és minden mosoly ezt mondja:
"Tetszel nekem. Boldoggá teszel. Örülök, hogy látlak!"
Ezért olyan boldogok a kutyák. Úgy örülnek, ha meglátják az embert, hogy csaknem kiugranak a bőrükből. Így aztán persze, hogy mi is örülünk nekik! Nem véletlenül bizonyították már be nem egyszer tudományosan is: a kutyák gyógyító erővel hatnak ránk!Ugye, most Te is mosolyogsz??

Ám az őszinteség nélküli vigyorgás senkit nem dob fel.
Ha képtelenek vagyunk mosolyogni, akkor meg kell tanulni.. erőltetni kell. Pld. érdemes reggelenként a fülek irányába széthúzni a szánkat fogmosás közben - rögtön jobb kedvünk lesz, ha "valaki" ránk mosolyog:)), vagy dudorászni, szépre gondolni, majd csak megjön az a jókedv!
A valódi, szívmelengető mosolynak belülről kell jönnie!

Tegyünk érte, hogy a Férjünk, gyerekeink is mosolyogva ébredjenek! Pld. A füdőszobatükörre rajzolt szívecske, kedves üzenet láttán mosolyogni fognak! Egy-egy kedves üzenet az uzsis csomagban is jó kedvre derít:) És még sorolhatnám a példákat.. A postáskisasszony morcos, minden baja van. Dícsérjük meg az új műkörmét, a frizuráját, valamit.. Mosolyogva! És láss csodát! rögtön kedves és segítőkész lesz.. Nekem bevált:)

Ezt a mosolygós díjat Garffykától kaptam.
Nagyon szépen köszönöm!

A vonatkozó szabályok szerint: 1) belinkelem azokat, akiktől kaptam; 2) kiteszem a mosolydíjat a blogomra; 3) továbbadom legalább három bloggernek; 4) értesítem az újabb díjazottakat.

És itt jön az, hogy kicsit összekarmolom magam, mert a "legalább három blogger" ugye jelenthet hármat, tizenhármat, de akár százharminchármat is.
Nos, veszem a bátorságot, és kihasználom a "legalább" szócska rugalmasságát!

A mosolydíjat továbbadom Minden kedves blog és honalapozó társamnak, virtuális Barátomnak - attól függetlenül, hogy mástól már megkapták-e, vagy sem! Kivételesen eltekintek attól, hogy felsoroljak Mindenkit - oly hosszú lenne a lista, félek, Valakit kihagynék!

Ezért fogadjátok tőlem szeretettel ezt a MOSOLY DÍJAT - és MOSOLYOGJATOK!

6 megjegyzés:

semilin írta...

Gratulálok Drága Gyöngyöm! Ha valaki, Te megérdemled ezt a díjat!!!

Nóri írta...

Én is gratulálok a díjhoz.
Kezdődjön jól a heted.

dédike írta...

Jó helyre került.

Gyöngyi írta...

Aranyosal vagytok, köszönöm:)

cinci írta...

gratulálok..

Gyöngyi írta...

Cincike, remélem Te is mosolyogtál? Köszönöm! Vidám szép hetet kívánok!