SUPER SHEF



Az, hogy szuper, pláne, hogy Shef.. Úgy érzem, hogy ez túlzás, ám maga a kitüntető figyelmesség, hogy értékeli valaki a konyhai tevékenykedéseimet, mindenképpen nagyon megtisztelő. Köszönöm Gondaanyu, hogy Te nekem ítélted ezt a díjat!
Nagyon nehéz kiválasztani, kiknek adjam tovább a stafétabotot.., hisz oly sok remek háziasszonyt, gasztrobloggot ismerhettem meg.. Szívem szerint mindenkinek adnám, akiknek a linkje már valamilyen formában kint van a blogomban, honlapomon.. Mégis, íme a mostani jelöltjeim:
Hanga éléstára - igaz, nem rég indult ez a "melléklete" ám amit eddig felmutatott, az nagyon tetszik:) mottója: "Az ízek világában is a derűt, napfényt, természetet és az egészséget keresem, magyar hagyományokkal fűszerezve"
Zsuzsa - Ha bolond, ne szedd le! című blogja. Imádom a gombákat, minden formáját - és itt mindig találok valami kedvemre való finomságot, a sok okos információ mellett is!
Zsuzsi főz - kalandozásai lenyűgözőek, legyen az olasz, vagy kínai.. Fahéj a húsokhoz nagy merészségre vall, és én is szeretem a kihívásokat, így Zsuzsi is a listámra került:)
Macinak nagy rajongója vagyok, immár 3 éve, még a gprotalos oldaláról ismeremhetem.. És végül, de nem utolsó sorban, kedves netes Barátnőmnek, aki fogta a kezem, ha kellett, és elismert művész a konyhában is: Dédikének ajánlom ezt a csinos sapkát, hordja egészséggel:)



4 megjegyzés:

dédike írta...

Drága Gyöngyikém:
Nagyon szépen köszönöm Kedves szavaid, És a szakács sapkát!
Részemről természetes volt, hogy a bajban veled vagyok, ha kell mindíg megtalálsz. De kívánom, hogy ebbe a formában mind kevesebbszer legyen szükségünk egymásra.
A továbbiakban inkább legyen sok örömed, amit megoszthatsz velem.

Hanga írta...

Kedves Gyöngyi!
Megtisztelsz vele, nagyon szépen köszönöm, bár én még alig mutattam fel valamit, de remélem a megelőlegezett bizalomra a későbbiekben rászolgálok. Addig is szorgalmasan tanulok Tőletek, remek háziasszonyoktól, lelkes szakácsoktól.

Zsuzsa írta...

Gyöngyi, igazán kedves, köszönöm!

Unknown írta...

3 éve...
Aranyos vagy Gyöngyi, köszönöm szépen!