GÉNVIZSGÁLAT2010-re ígérik Amerikában, hogy minden ember számára elérhető lesz (kb.1000 dollár-os áron) a génvizsgálat. Ez azt jelenti, hogy már csecsmő korban megtudják állapítani, milyen betegségekre hajlamos az egyén...
Ott most az átlagos életkor 78 év, ezzel a vizsgálattal, és a megelőzéssel ez az életkor jelentősen megnövelhető, akár 100 év is lehet az átlagos várható élettartam..
Ez nagyon sok kérdést felvet - pld. ha ilyen sokáig fognak élni az emberek, mi lesz a biztosításokkal, a nyugellátással..

Nálunk azt hiszem ez a "veszély" még nem fenyeget, bizonyára jó darabig. Egyenlőre marad a felmenők betegségeiből való következtetés, milyen betegségekre lehetünk hajlamosak. Illetve marad az egyszerű tény: hol fáj?:)) Nekem változatos az életem, mindennap máshol.. Most éppen a felkarom csontja hasogat veszettül, kenegetem mindenféle kenőccsel. Van "jó" oldala is, tudom, hogy mikor lesz időjárás-változás, mikor van valamilyen front, nem kell a időjárás-jelentésre hagyatkoznom:))5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Gyöngyike
Jó éjt szép álmokat
puszi:)

Névtelen írta...

Cinci voltam..:),vagyis ÉÉÉÉN

dédike írta...

Csak kitartó kenegetést.
tudod a hit, és a remény.......

Unknown írta...

Jobbulást a karodnak.

Gyöngyi írta...

Köszönöm Lányok:)
Dédike, mint tudjuk, a remény hal meg utoljára:)