RENDEZD BE SAJÁT KONYHÁDAT

Nemrég volt a Konyhakiállítás a Papp László sportcsarnokban. Sajnos személyesen nem jutottam el, de az internet segítségével megnézhettem, kik a kiállítók, milyen a kínálatuk. Találtam egy remek céget, ALNO a neve, ITT lehet megnézni a kínálatukat. Van egy szuper tervező programjuk is, 3 D -s,  IDE kattintva, (majd accept -re) letöltehtő, és máris lehet tervezgetni!

Íme, az én konyhám. Itt is úgy, mint a Sweet home-nál, egy kattintással cserélhetjük a bútorokat, burkolatokat,  festehetünk - mázolhatunk kedvünkre (és még a szakikkal sem kell veszekednünk), kiválaszthatjuk még a fogantyúkat is! Ha nem is akarjuk lecserélni az egész konyhánkat, mégis érdemes eljátszadozni, milyen színűre festessük a falakat, vagy milyen új csempét, lámpát cseréljünk le. Mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet:)











3 megjegyzés:

dédike írta...

Na nekem már tényleg csak játszadozni szabad a formákkal színekkel. Igaz a konyhám, most szép, de mindíg jól jönne, egy kis átformálás. Remélem, hogy az életemet már kibírja. Mindenhez pénz kell, ami egyre kevesebb, és egyre nehezebb azt beosztani ami van.

Éva írta...

Nagyon praktikus és jó is lenne, csak azt nem találták még ki, hogy egy kattintással pénzünk is legyen.

Unknown írta...

Ha megtaláljátok az "egy kattintással milliomos leszek" megoldást, ne felejtsetek el szólni nekem is:)