GELLÉRT GYÓGYFÜRDŐ - MÁSODIK FELVONÁS (Masszírozás és foglalások)



Az előző esetből okulva, érdeklődni akartam, mikor van szabad időpont masszírozásra, ne maradjon ki újfent. Olyan telefonszámot kaptam akkor, ami nem él!! Tegnap x-szer hívtam, egyszer se bírta felvenni senki..

Ma reggel 7-re, blikkre mentem, vagy lesz masszírozás, vagy nem. Mázlista vagyok, volt hely. Említem a hibás tel. számot, az ügyintéző srác mondja, hogy azon nem lehet foglalni, mert előre kell fizetni. Mondom:
- Tudom, de érdeklődni azért lehet, nem? Induljak-e el, vagy mégse? Miért adtak nem működő tel. számot?
- Nem tudja.
Kérdem, hol csörög az Istenadta? Azt mondja:
- A KÖZPONTBAN kellene, onnan LESZÓLNAK neki, ő megnézi a gépben, válaszol, majd a KÖZPONT visszahívja az ügyfelet...

ÁÁÁÁÁÁÁÁ.. ennél bonyolultabbat kitalálni nem lehet!

Na mindegy, adott egy másik, szintén KÖZPONTI(!) tel. számot, hogy élő-e, hiába firtattam.
Ha már ott vagyok, próbáljuk meg, hogy lefoglalok előre egy hétre masszírozás időpontokat, ki is fizetem. Megbeszéltünk 3-at (3 x 700 - gondoltam én naivan.)
Pecsétel, irogat, írjak alá én is. (Közben konzultál a kollegával, rántott húsos szendvicset hozzon-e, és milyen üdítőre vágyik...)
Akkor látom, hogy a fürdő rublikába is pecsételgetett, azokat is előre fizessem?? A 2100- Ft rögtön 5400-ra ugrott. Még jó, hogy nem tudom egy hónapra előre, mikor jövök majd, és nem 14 időpontot kértem, csak hármat.

Tehát, a masszírozást előre le kell foglalni és fizetni (á: 700), DE csak a fürdőjeggyel együtt lehetséges (+1100 ft alkalmanként). Miért nem bírták ezt előre elmondani??

Én nem viszek bankkártyát egy "bemondásos alapon működő kabinrendszer" esetén, és készpénzt se viszek sokat, hisz fürdés közben ellophatják. (Mint épp ma mesélte az egyik hölgy, Martonvásárról jár ide fürödni, neki a törölközőjét lopták el tegnap...)
Még jó, hogy volt nálam annyi készpénz, hogy a 3 alkalmat előre ki tudtam fizetni. Nem gondolok bele, hogy ha nincs, akkor milyen adminisztráció várt volna még rám, míg törlik a téves bejegyzéseket?

Nagyon elcseszték ezt az új beléptető rendszert, az már biztos. Fölöslegesen agyon adminisztrálták, fölösleges körökre kényszerítve a vendégeket.

A víz szuper volt, kevesen voltunk, a masszőz is kitett magáért. (A váll és lapocka alatti izmaim tele voltak csomókkal, mondja a masszőz, hogy ez a stressztől van. Gondoltam magamban: A bal oldalon, azt a hármat itt szereztem be ma reggel, az adminisztráció során, remélem, kiszedi ...)

Természetesen, kifelé jövet, a pénztárhoz mégegyszer el kellett vándorolni, a számlakérés miatt. Fizetéskor nem tudnak adni, hiába van kifizetve előre, csak akkor kaphatok számlát, ha kijöttem, és az "órámmal" igazolom..

Ui.: Azon már csak itthon elmélkedtem el, hogy ha a masszírozás CSAK a fürdéssel együtt működik, akkor mi lesz az én első, elveszett masszírozásommal?? Nem fogom megkérdezni, és nem fogom forszírozni, félek az újabb fájdalmas csomóktól a vállamban.


Kép: Alewitz: Bürokrácia, 1995.

6 megjegyzés:

Anyucika írta...

Szia.Mielőtt a bejegyzést megláttam pont te voltál eszembe.Gondoltam,megkérdezem,a soron következő gyógyfürdős élményedet.Szegénykém !!Nem ment minden simán,de ez már egy ponttal jobb volt.

Gyöngyi írta...

Anyucika, igen, a víz kárpotolt:) Sajnos, ezzekkel a kellemetlenségekkel nem csak én szembesültem, nagyon sokan panaszkodnak, hallom vissza mindenfelől.

gondaanyu írta...

Valld be, hogy jól mulattál az egész fejetlenségen :)

Nézelődtem a fórum receptesében és régen beírt jó kis receptjeimet találtam. Meg régi barátokat.
Nem akarod megnyitni a társalgót?

dédike írta...

Ez azért van, mert mostanában mindent egyszerűsítenek.
Ugye?Ez lenne az egyszerűsített forma?
Hogy bírod ezt a meleget?
Anyukád jól van?

Gyöngyi írta...

Gondaanyu, nem volt mulatságos, sajnos. Frusztrált, hogy hülyét csináltak belőlem. Hivogatni egy nem létező számot nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. És a számlázást is kihagynám!

A fórumon majd gondolkozom:)

Gyöngyi írta...

Dédike, most majd jól kitapasztalom a rendszert, és legközelebb - ha lesz ilyen - akkor már nagyon okoska leszek!
A meleget elviselem valahogy, de szeretni nem fogom:)
Anyu jól van, kertészkedik, néha meglátogat, és az nagyon jó:)