Karácsony 2009.



Az élet utazás. Akár hosszú, akár rövidebb, mindig van eleje, és vége. Akkor élünk okosan, ha szeretjük egymást. És néha segítjük egymást végig az úton. Aztán, eljön a pihenés ideje. És kezdődik az utazás második szakasza. Ki tudja, talán az lesz mind között a legcsodálatosabb utazás..

Most nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy Apu nélkül, Jonnykám nélkül karácsonyozunk. És a Bartánőm jár a fejemben. Már Ő is fent van.
Remélem, figyelnek ránk, talán nyáron megtalálom az Ő csillagaikat is az égbolton.

A Karácsony, az a szereteté. Van már mindenféle nap, minden napot kineveztek valamivé, költészet napja, levegő napja.. de a karácsonyt nem lehet felülmúlni. Jó lenne, ha mindennap lenne egy pici karácsony.

Nálam most arról szól a karácsony, hogy megpróbálok felmelegedni. 6 nap fűtés nélkül, a 13-15 fokos "hőség" kimerített. Most végre melegítenek a radiátorok - ám úgy érzem, minden energiámat kiszívták az emúlt napok.

Reggel új nap virrad, remélem lesz erőm elkészíteni a csokitortákat, az ünnepi vacsorát.

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, aki csak ide tévedne!


5 megjegyzés:

Icuska írta...

Gyöngyike
Boldog Karácsonyt kívánok..

Névtelen írta...

Drága Gyöngyikém! Kívánok nektek boldog, szép karácsonyt! Emlékezz, de ne búslakodj!!!!! Gondolj inkább az együtt tölött szép napokra és megnyugszik a lelked! Ölellek

dédike írta...

Melegben eltöltött nyugodt, boldog karácsonyt.

Emlékezni mindíg kell.
Tudod, "gyujts egy gyertyát".....És békélj meg az emlékek közt.

Miért nem volt fűtés?
Ölel Dédi

semilin írta...

Drága Gyöngyöm! 6 nap... nagyon kemény lehetett.
A lelki terhekről nem is beszélve...
Igaza van Ancsikának:Emlékezz, de ne búslakodj!!!!! Gondolj inkább az együtt tölött szép napokra és megnyugszik a lelked!

Gyöngyi írta...

Köszönöm a hozzászólásaitokat, a kedves vígasztaló szavakat. Igen, remélem, jövőre könnyebb lesz! Az IDő tényleg nagy úr, már tudom. Majd halványulnak a sebek, már nem lesznek olyan mélyek, minnél több idő múlik el, annál jobban begyógyulnak, átalakulnak. Végleg soha nem gyógyulnak be, a hegg itt marad. Fel is szakad időnként, de már nem lesz olyan fájdalmas, mint először..