MÉREG



Sok minden van, ami kifejezetten bosszant.
Pld. a honlapom időnként annyira lelassul, hogy ember legyen a talpán, aki kivárja egy-egy oldal megjenését. Tudom, gportal.. Annyian szídják, hogy már fáj. Pedig az én első próbálkozásaimat itt tettem, teszem, és még mindig a szívem csücske, csak ne lenne ilyen lassú..

Bosszant, a tejföl, joghurt, gyümölcsös joghurt stb. mérete.
2 dl volt, és most már 1,75. Sunyin, alattomosan, nem árat emeltek, illetve, ha a benzin árremelésre nem tudtak hivatkoni, akkor a mennyiséget csökkentették. Összementek! Hogyan lehet így a recepteket megírni? Ami eddig egy etalon volt: 1 pohár tejföl, az most már nem működik! Pláne, sütiknél!
A kenyérről nem is beszéljek - ma már annyiféle kiszerelésben van, hogy ha megnéznék egy 1 kg-os kenyeret, nem is tudom, mibe kerülne... Egy biztos, minnél egészségesebb, annál drágább!

A papírzsebkendő? A 100-as csomag már csak 90 db.. Megszámolta már valaki, hány réteg van benne?

WC papír? dettó, ugyanaz: becsapás! A csomagolás ugyanaz, majdnem, csak már nem 3 rétegű.. Bolyhosítják, bolyhosítják, hogy vastagabbnak tűnjön! Persze, magasabb áron. Sorolhatom.. a felvágottakkal, a csomagolópapírral, ami majd annyit nyom, mint ha 5 dkg valamit vennék..

Gusztustalan.

A legmérgesebb a benzin miatt vagyok, miért nem csökkennek az árak?????

Kíváncsi vagyok a véleményetekre? Csak én látom így?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hiába mérgelődünk.nem tudunk ellene semmit tenni:(

A benzin ára szerdától megint csökken,de más nem:(
Vajon miért?

Gyöngyi írta...

Passz..