A SÓ JÓTÉKONY HATÁSA



Nem tudom, ki hogy van vele, de én jobban haladok, ha egyedül vagyok. Most, hogy elment a Párom csapatépítésre, 1 nap alatt annyi mindennel végeztem, mint máskor 3 nap alatt. Igaz, magamnak nem főztem, ez is elvisz azért valamennyi időt.

Lényeg, hogy ablakaim ragyognak, ki tudja, meddig, hajnalban már elkezdett esni.. Egyenlőre redőnyök lehúzva, így ablak biztonságban, de ugye egész nap mégse lehet sötétbe lenni. Miután létrázni még nem merek, csak nagyon módjával, így Barátném jött, jön segíteni leszedni - majd feltenni a függönyöket.

Több embertől hallottam, hogy mosás előtt sós vízbe (1 kg egy félig telt kádba) kell áztatni egy éjszakára a függönyöket, és csodát tesz... Amiket tegnap leszedtem, beáztattam... Eredményt közzéteszem:)
Ui: szépek lettek:)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Gyöngyike
A Vercsi azt mondja,h a só tényleg jó:)
Ő már sinálta,csak keményit egy kicsit:)

sajna kevés a munkánk,ezért vagyok itt:)
Szia,legyen szép napod:)

dédike írta...

nekem nem vállt be.

dédike írta...

evvel én megkinlódok ilyet be sem írtam neki sehova és alkotott egy új címet, nem tudom, hogy csinálta, hogy tudd a mártonné=dédike. Én hülye vagyok az ilyenhez ,nem tanultam, de akartam neked irni .
Így sikerült. Hozzád most már ezen a néven tudok bejelentkezni? Ez csak ide szól???Ha tudod segíts a válaszoddal.DÉDIKE.

Névtelen írta...

Dédike, passz. Talán elgépeltél valamit a név, vagy url címnél, és a gép egy önnálósította magát. Ilynnel még én sem találkoztam. Kérlek, próbálj meg majd egy új üzenetet küldeni - figyelve a név és cím megadásával. (a választó pöttyöt ne felejts el kijelölni, Google címet, OpenId-t, blogot- honlapot adsz-e meg. Lehet névtelen is, - akkor nem kell beírni adatokat, de a levelet írd alá feltétlenül, hogy tudjak reagálni.
Ennek a blognak azt hiszem, ez a hibája a blogol.hu oldallal szemben, hogy nem jegyzi meg a neveket, címeket. De meg van ennek is az előnye - sokkal nagyobb biztonsági fokozattal működik!
Köszönöm, hogy itt jártál!

Névtelen írta...

Dédike, utóirat:
Minden újjal megkínlódunk kicsit - de később annál jobban tetszik:)

Cincike!
Nekem nem lettek fehérebbek, mosás után eddig is szépek voltak, nem látok változást..

Most direkt névtelenként küldöm ezt az üzenetet.

Gyöngyi