FELHÍVÁS EGY KIS VIDÁMSÁGRA

Szerintem éppen itt az ideje a Lakoma honlapomra irányítani kicsit jobban a figyelmet, az olyan receptekkel, melyek a modern kor követelményeinek megfelelően nem csak száraz felsorolásszerű listákat és egy-egy pillanatot rögzítő fényképeket, hanem a készítés minden kis trükkjét, emlékezetes pillanatát megörökítik videók formájában. A lágy aláfestő zene és szakszerű hivatásos szakács minden kis fogást magától értetődő természetességgel mutat be és mégis precízen kidolgozott koreográfia szerint haladva alkotja meg emlékezetes művét. A végeredmény értékét az idők vasfoga sem képes csorbítani:)))

Jó szórakozást kívánok!





2 megjegyzés:

Éva írta...

Köszi jót kuncogtam rajta!

Unknown írta...

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,