
Hozzávalók:
40 dkg zöldborsó tisztán (lehet fagyasztott is)
25 dkg majonéz
1 evőkanál porcukor (ízlés szerint)
Fél citrom leve
Fél csomag petrezselyemzöld.
Elkészítés:
A zöldborsót enyhén sózott, forrásban lévő vízbe teszem. Kb. 10 perc alatt puhára főzöm, leszűröm, és kihűtöm.
A majonézt ízesítem a porcukorral, fél citrom levével, alaposan kikeverem. Ha kihűlt a borsó, összekeverem, hozzáadom az apróra vágott petrezselyemzöldet, és petrezselyemzöld levélkékkel díszítem.
Jól behűtöm.
Friss bagettel, vagy kenyérrel tálalom.
Nagyon jó tipp. Köszi szépen.
VálaszTörlésNem egy diétás kaja, de nagyon finom.
VálaszTörlésSzia Gyöngyike
VálaszTörlésÉn is szoktam ilyet készíteni,mert nagyon szeretem,csak Én a majonézet tejfölbe keverem,és abba teszem a borsót,
A bonduel nagyon jó márka,zsenge a borsó,és azt nem is kell főzni.
Jó éjt neked:)
Nóri:)
VálaszTörlésDédike, mint tudjuk, minden ami jó, az vagy hízlal, vagy erkölcstelen:)))
Cincike, a konzervre gondolsz ugye?
Igen a konzervre:)
VálaszTörlésMost jut eszembe,h neked van fagyasztott:):)
Puszi