tag:blogger.com,1999:blog-5413030469664382710.post7178500557061856167..comments2023-10-08T17:31:32.179+02:00Comments on Gyöngyi - Vegyes köret..: RUMOS CSERESZNYE, RUMOS MEGGYGyöngyihttp://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5413030469664382710.post-6207023602809374602009-06-10T21:23:03.434+02:002009-06-10T21:23:03.434+02:00Emili, kizárólag JÓ MINŐSÉGŰ, magas alkohol tartal...Emili, kizárólag JÓ MINŐSÉGŰ, magas alkohol tartalmú rumot használható! Pancsolt, ízesített, "sütemény rum" nem jó! Az alkohol tartósít! Azért forrt fel, mert kevés volt az alkohol foka.. Mindig csak annyi rumot öntök rá, hogy épp ellepje a frissen rátett gyümölcsöt (persze előtte 4-5 evőkanál cukorral megszórom). Ha párolog, utána töltök, de a meggy, cseresznye is töpped, így nem kell sokat utánatölteni.<br /><br />Böbsi, köszönöm szépen!Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413030469664382710.post-52364702043748986762009-06-04T20:20:43.551+02:002009-06-04T20:20:43.551+02:00Gyöngyi! Boldog szülinapot kívánok, sok szeretette...Gyöngyi! Boldog szülinapot kívánok, sok szeretettel!!Böbsinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413030469664382710.post-54854197917627813672009-06-03T15:50:35.859+02:002009-06-03T15:50:35.859+02:00Én rum nélkül szoktam, de előfordult már, hogy kif...Én rum nélkül szoktam, de előfordult már, hogy kiforrt.<br />Mennyi rumot öntesz rá és főleg milyet? A gyümölcs is enged jó sok lét a cukor miatt nem?semilinhttps://www.blogger.com/profile/02335847248266378321noreply@blogger.com